ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπέγραψαν Ντιαλό – Χουγκάζ και φεύγουν δανεικοί!

Ο Χουγκάζ και ο Ντιαλό υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα δοθούν δανεικοί.

Υπέγραψαν Ντιαλό - Χουγκάζ και φεύγουν δανεικοί!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Ιωνικό για την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ, ενώ παράλληλα «έκλεισαν» και το deal με τον Άλφα Ντιαλό.

O νεαρός Έλληνας αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για το μέλλον και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ιωνικό, κατακτώντας μάλιστα και το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της Basket League.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι τον απέκτησαν ως μια κίνηση για το μέλλον και θα δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει έτοιμος. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Άλφα Ντιαλό. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό τους δύο μπασκετμπολίστας, μέχρι να πάρουν την απόφαση να τους αποκτήσουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.