ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Μια παρέα που μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχώς σε δύσκολα Παναθηναϊκά χρόνια

Νέο design, νέα ιστοσελίδα. Το panathinakos24.gr εξελίσσεται διαρκώς με στόχο την καλύτερη «ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό».

Μια παρέα που μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχώς σε δύσκολα Παναθηναϊκά χρόνια

Νέο design, νέα ιστοσελίδα. Το panathinakos24.gr εξελίσσεται διαρκώς με στόχο την καλύτερη «ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό».

Αυτό, άλλωστε, είναι και το σλόγκαν μας. Από τη μέρα που «βγήκαμε» στον απαιτητικό και χαοτικό διαδικτυακό «αέρα» τον Νοέμβριο του 2013. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Έχουμε εξελιχθεί, έχουμε κάνει λάθη, μάθαμε από αυτά, έχουμε γράφει εκατομμύρια λέξεις και προσπαθούμε καθημερινά να σας ενημερώνουμε και να καταγράφουμε τα του Παναθηναϊκού με αξιοπρέπεια, δίχως κραυγές και λαϊκισμούς και με ελευθερία άποψης.

Σε αυτή την ιστοσελίδα δε διαβάσατε ποτέ -και δεν πρόκειται να συμβεί- «γραμμές», προπαγάνδες και άλλα τέτοια. Διότι πολύ απλά, στο panathinaikos24.gr αποφασίσαμε από την πρώτη μέρα να καταγράφουμε τα πάντα και φυσικά ο κάθε αρθρογράφος να γράφει ελεύθερα την άποψή του. Ακόμη κι αν μεταξύ μας διαφωνούμε. Και πιστέψτε με, το τελευταίο συμβαίνει. Και συμβαίνει αρκετά. Σεβόμαστε, όμως, τις διαφορετικές γνώμες και φυσικά το ύφος και το στιλ του κάθε αρθρογράφου.

Η παρέα του panathinaikos24.gr μεγαλώνει. Με κορυφαίες υπογραφές, με συναδέλφους που καθημερινά δίνουν το κάτι παραπάνω προκειμένου να μη λείψει τίποτα στον αναγνώστη. Με σκληρή δουλειά, ξενύχτια, αλλά και ένα κλίμα οικογένειας. Διότι αυτό είμαστε σε τούτη εδώ την ιστοσελίδα. Με τις εντάσεις μας, τις διαφωνίες μας, ακόμα και τις «παρεξηγήσεις» κατά καιρούς. Συμβαίνουν αυτά και θα ξανασυμβούν.

Ωστόσο, από την πλευρά μου θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι έχουν περάσει από την ιστοσελίδα αυτή και όσοι φυσικά παραμένουν δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτού προκειμένου το panathinaikos24.gr να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια λογική αυτό που άρχισε πριν από 8 χρόνια. Τον Τάσο Νικολογιάννη, τον Βασίλη Μοιρώτσο, τον Θάνο Νικολογιάννη, τον Πάνο Καραουλάνη. Τον Κώστα Μανωλιουδάκη που προστέθηκε στην παρέα μας. Τον Νικόλα Βασιλαρά που έγραφε στο site και πλέον είναι υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ. Τον Γιάννη Μιχαλάκη, τη Ρούλα Στεφανάκη, τον Κώστα Κουτσαυλή και άλλους πολλούς.

Από χθες, βλέπετε τη νέα εμφάνιση. Το νέο design από τον Λάμπρο Ντόκα, τον άνθρωπο που στήσαμε αυτήν εδώ τη διαδικτυακή γωνιά όταν το 2013 ο ίδιος με «πίεζε» για πάνω από ένα χρόνο να το φτιάξουμε. Το νέο panathinaikos24.gr είναι πιο μοντέρνο και πιο χρηστικό από ποτέ. Ένα σύγχρονο site που τα έχει όλα! Ρεπορτάζ, αρθρογραφίες, νέο LIVE, podcast, εκπομπές, ραδιόφωνο (!), επιλογή χρώματος, στήλες, σημαντικές συνεργασίες. Και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Όπως, επίσης, και πολλές καινοτομίες. Θα το διαπιστώσετε για παράδειγμα όταν θα γίνει η πρώτη ζωντανή εκπομπή από το panathinaikos24TV αυτή την εβδομάδα. Θα την παρακολουθείτε ζωντανά μέσα από το site, ταυτόχρονα με youtube και facebook.

Να είμαστε καλά και να συνεχίζουμε. Να προχωράμε, να μαθαίνουμε, να διορθώνουμε τα λάθη και να θυμόμαστε ότι κάθε μέρα είναι διαφορετική. Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα στήριξη και υποσχόμαστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι με σκοπό τη σωστή ενημέρωση για εσάς που μείνατε εδώ, πιστοί, σε πολύ δύσκολα Παναθηναϊκά χρόνια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE