ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Συνάντηση Χατζηγιοβάνη με Αλτάι» (Pic)

Σύμφωνα με τους Τούρκους η πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με την Αλτάι.

«Συνάντηση Χατζηγιοβάνη με Αλτάι» (Pic)

Σύμφωνα με τους Τούρκους η πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με την Αλτάι.

Η τουρκική ομάδα θέλει τον παίκτη και έχει κάνει μέχρι τώρα δυο προτάσεις στο τριφύλλι. Ωστόσο, καμία απ’ αυτές δεν ήταν κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ που είναι η προφορική ρήτρα για τον 24χρονο άσο.

Θυμίζουμε, επίσης, ότι οι πράσινοι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και σύντομα θα τον καλέσουν σε συζητήσεις.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Αλτάι συναντά τον Αναστάσιο Χατζηγιοβάνη, έναν 24χρονο δεξιό / αριστερό πτέρυγα που παίζει για τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιξε και στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, σημείωσε 3 γκολ σε 31 παιχνίδια την περασμένη σεζόν και έκανε 5 ασίστ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.