ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης – «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή»

Οι αρχές εντόπισαν ύστερα αποό 24 ώρες τον φίλο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα.

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης - «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή»

Οι αρχές εντόπισαν ύστερα αποό 24 ώρες τον φίλο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα.

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ που έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς και πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται πως τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε έγκλημα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία, που σπεύδουν στο σημείο. Μάλιστα αστυνομικοί και λιμενικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας. Ωστόσο ο ίδιος δεν παραδίδεται στις αρχές και πετάει πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Μάλιστα ο νεαρός απειλεί να αυτοκτονήσει.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 6.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης

Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.