ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Ολλανδία η αποστολή (Pics)

Η αποστολή του τριφυλλιού αναχώρησε για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Ολλανδία η αποστολή (Pics)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε στις 9:25 για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Οι πράσινοι θα φτάσουν με αεροπλάνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο προπονητικό κέντρο του Χορστ.

Το τριφύλλι θα καθίσει στο Χορστ για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει προγραμματίσει να δώσει τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους. Τα πρώτο φιλικό του θα το δώσει στις 22 του μήνα, με τον αντίπαλο να οριστικοποιείται τις επόμενες ώρες. Τα δύο που έχουν γίνει γνωστά είναι στις 25 με την Αλκμαάρ και στις 31 με την Φένλο.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης. Αμυντικοί: Σάντσες, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κώτσιρας, Ρόμπι, Σιδεράς. Μέσοι: Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Πέρεθ. Επιθετικοί: Καμπετσής, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ