ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κυριακάτικη τριάδα για ταμείο από Σκανδιναβία και Βραζιλία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Κυριακάτικη τριάδα για ταμείο από Σκανδιναβία και Βραζιλία!

Αρκετά ενδιαφέρον το Κυριακάτικο (18/07) κουπόνι με αγωνιστική δράση σε Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα από Δανία, Νορβηγία και Βραζιλία, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365. Πάμε στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών μας. 

Με τον ενθουσιασμό της επιστροφής!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη Δανία. Στις 15:00 η Νόρτζελαντ υποδέχεται τη Βίμποργκ για την 1η αγωνιστική της Super Liga.

Η Νόρτζελαντ υπήρξε από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες της περασμένης σεζόν, έχει “δικαιολογία” πάντως ότι ήταν η ομάδα με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας. Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της διεκδίκησε την ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά τερμάτισε στο -5 από την Άαρχους. Ξεκινάει με υψηλές βλέψεις αυτή τη σεζόν, έχει στόχο αρχικά την εξάδα και από εκεί να καταφέρει να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από τον Μάιο του 2019 παραμένει στο τιμόνι της ο Πέντερσεν, σε μεταγραφικό επίπεδο δεν απέκτησε ούτε έναν ποδοσφαιριστή, αντίθετα έφυγαν οι στόπερ Γιένσεν, Τζουρού και ο εξτρέμ Βίκτορ Γιένσεν επέστρεψε στον Άγιαξ.

Την επιστροφή της ύστερα από τέσσερα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία εξασφάλισε η Βίμποργκ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα της β’ τη τάξει κατηγορίας, έχασε μόλις δύο φορές σε 32 παιχνίδια (ρεκόρ 23-7-2), τερματίζοντας στο +3 από τη Σίλκεμποργκ και στο +17 από την 3η θέση. Είχε την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση (71 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (24 τέρματα). Αναμενόμενα, λοιπόν, αυτή τη σεζόν λογίζεται ως ένα απ’ τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Θα προσπαθήσει να διαψεύσει τους “ειδικούς” και να κρατηθεί στην κατηγορία.

Η Βίμποργκ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια, θα βγάλει ενθουσιασμό, θεωρούμε πως είναι ικανή να φύγει με αποτέλεσμα από το Φάρουμ. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.92.

Αντιδρά η Κρίστιανσουντ!

Μεταφερόμαστε λίγο βόρεια για την επόμενη επιλογή μας. Στις 19:00, η Κρίστιανσουντ υποδέχεται τη Σάντεφιορντ για την 13η αγωνιστική της Eliteserien στη Νορβηγία.

Η Κρίστιανσουντ δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και είναι ενδεικτικό ότι έχει σημειώσει μόλις μία νίκη στα πρόσφατα πέντε ματς. Ήταν μαχητική στο προηγούμενο, στην έδρα της Ρόζενμποργκ (1-0), όμως παρά την πίεση και τις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Μετρά πλέον μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς στην Eliteserien. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο -1 από την τριάδα, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Σάντεφιορντ διανύει περίοδο φόρμας και πλησιάζει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Πήρε τη νίκη με αντίπαλο τη Σάρπσμποργκ (2-0) εντός έδρας, στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, με καλή εμφάνιση και ουσιαστική απόδοση σε όλες τις γραμμές. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη στην Eliteserien, τέταρτη σε διάστημα πέντε αναμετρήσεων.

Αμφίρροπη αναμέτρηση ως προς τον τελικό νικητή, διότι η Σάντεφιορντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία και αμύνεται αποτελεσματικά. Ωστόσο, η Κρίστιανσουντ δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας στα τελευταία πέντε (4 νίκες) και μπορεί να καταβάλει την αντίσταση της καλοδουλεμένης Σάντεφιορντ. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.91.

Φορτσάρει η Παλμέιρας!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στις 22:00, η Ατλέτικο Γκοϊανένσε υποδέχεται την Παλμέιρας για την 12η αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας.

Η Ατλέτικο Γκοϊανένσε δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με το τελικό 1-1 κόντρα στη Ζουβεντούδε εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή, το ματς ήταν ισορροπημένο, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος η Ζουβεντούδε ήταν πιο ενεργή, είχε φάσεις, ωστόσο η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 75’ και έδειχνε ικανή να κερδίσει. Θα το είχε κάνει αν ήταν πιο προσεκτική, δέχτηκε γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και έμεινε στην ισοπαλία, που είχε γεύση ήττας.

Η Παλμέιρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έρχεται από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, απολογισμός που της επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (+2 από Μπραγκαντίνο, +3 από Ατλέτικο Μινέιρο). Την προηγούμενη εβδομάδα προσπέρασε το εμπόδιο της Σάντος (3-2 εντός). Μπορεί να μην είχε την κατοχή μπάλας, παρόλα αυτά παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τέσσερις επεμβάσεις.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Στον αντίποδα, η Παλμέιρας είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη, έρχεται από σερί νίκες, παίρνει λύσεις από διάφορους παίκτες, μπορεί να περάσει νικηφόρα και απ’ την έδρα της Ατλέτικο. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.05.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...