ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Το αυτόγραφο του Σανκαρέ και τα western του Κουρμπέλη

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να περάσουν το τρίωρο της πτήσης για την Γερμανία όπως φυσικά και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Το αυτόγραφο του Σανκαρέ και τα western του Κουρμπέλη | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός έφτασε πριν από περίπου μία ώρα στην Γερμανία και σε πολύ λίγη ώρα φτάνει και στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Η πτήση ήταν ήρεμη με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να κοιμούνται και άλλους να επιλέγουν ξεχωριστούς τρόπους για να χαλαρώσουν.Ο πιλότος της πτήσης να έστειλε τις ευχές του για καλή προετοιμασία στην ομάδα, αλλά μίλησε και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα δια του μικροφώνου.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Γιουνούς Σανκαρέ. Ένας οπαδός της Μπορντό αναγνώρισε τον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού του ζήτησε ευγενικά να υπογράψει πάνω στην κάρτα επιβίβασής του. Ο Σενεγαλέζος μέσος δεν του χάλασε χατίρι και όπως αποδείχθηκε από την μεταξύ τους συνομιλία, ο εν λόγω επιβάτης είναι οπαδός της Μπορντό.

Όσον αφορά τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, πέρασε το τρίωρο στον αέρα με ένα σύγχρονο western, ο Μαουρίσιο έπαιζε αρχικά ένα ποδοσφαρικό επιτραπέζιο πριν βάλει ταινία ενώ ο Αϊτόρ προτίμησε κάτι πιο κλασσικό, ένα βιβλίο.

Επιπλέον, ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος, προτίμησε την συντροφιά ταινίας με τον Τζέισον Στέιθαμ ενώ ο team manager, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, επέλεξε ένα φιλμ του γαλλικού κινηματογράφου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο εκ των στενών συνεργατών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, παρακολουθούσε πλάνα από τις μέχρι στιγμής προπονήσεις της ομάδας, τα οποία είχαν τραβηχτεί μέσα από drone. Σε ανάλογο mood κινήθηκε και ο Διούδης, ο οποίος παρακολούθησε βίντεο από τις προπονήσεις του τριφυλλιού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close