ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Παναθηναϊκός: Πρώτη στην Ολλανδία με εντολές από Ιβάν (vids)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Πρώτη στην Ολλανδία με εντολές από Ιβάν (vids)

Οι “πράσινοι” έφτασαν στο Χορστ το μεσημέρι, μέσω Ντίζελντορφ και από το απόγευμα στρώθηκαν στη δουλειά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και κάποια σπριντ, κορόϊδο και στη συνέχεια δίτερμα στο μισό γήπεδο.

“Να είστε προσεκτικοί” Πριν από την έναρξη του προγράμματος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του. Τους ενημέρωσε για την προπόνηση και ζήτησε μεγάλη προσοχή κατά τη διάρκεια παραμονής στην Ολλανδία λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα. “Να είστε προσεκτικοί, υπάρχουν κρούσματα. Να τηρείτε τους κανόνες που έχουμε πει”, είπε ο Σέρβος.

Στη συνέχεια, ο 59χρονος και οι συνεργάτες του χώρισαν την ομάδα σε τρία γκρουπ. Τους μπλε, τους πράσινους και τους πορτοκαλί. Μπλε ομάδα: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Μπουζούκης, Νγκμπακοτό. Πράσινη ομάδα: Ξενόπουλος, Ρούμπεν Πέρεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Σανκαρέ, Σιδεράς, Σαβιέρ, Καμπετσής. Πορτοκαλί ομάδα: Χριστογεώργος, Ρόμπι, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Μακέντα, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος. Αρχικά, Αρχικά, η μπλε ομάδα επαιξε με την πράσινη και τη νίκησε 2-0 (Καρλίτος, Αγιούμπ). Στη συνέχεια, οι νικητές έπαιξαν με τους πορτοκαλί, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε γκολ του Μακέντα. Τέλος, η πράσινη ομάδα επικράτησε 3-0 της πορτοκαλί. Τα γκολ σημείωσαν οι Ιωαννίδης, Καμπετσής και Σερπέζης.

Οι εντολές του Ιβάν Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή τα διπλά και έθετε τους δικούς του κανόνες, δίνοντας ξεκάθαρες εντολές. Για παράδειγμα ζητούσε από τον Αλεξανδρόπουλο να παίξει κάθετα: “Σωτήρη πολύ παράλληλα, πολύ παράλληλα. Προσπάθησε να παίξεις ανάμεσα στις γραμμές, κάθετα”.

Οταν έβλεπε ότι οι μεσοαμυντικοί έχαναν εύκολα την μπάλα, φώναζε: “Μη χάνετε έτσι εύκολα την μπάλα”, ενώ κάποια στιγμή απευθυνόμενος στον Σαβιέρ του ζήτησε να γίνει πιο γρήγορος: “Faster, faster, πιο γρήγορα την μπάλα. Μην αργείς”.

Οταν έπειτα από πάνω μια ώρα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, ο κόουτς Ιβάν έκανε πλάκα στον Φώτη Ιωαννίδη, τη στιγμή που ο νεαρός φορ και οι συμπαίκτες του μάζευαν τα στρώματα στα οποία έκαναν τις τελευταίες ασκήσεις κοιλιακών. “Έλα όλοι πάρτε τα στρώματα σας, μην τα αφήνετε εδώ. Φώτη σήμερα μπορώ να σου πω μπράβο μετά από είκοσι ημέρες, πήρες δύο. Μπράβο αγόρι μου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βγήκε στο γήπεδο για πρώτη φορά και έκανε ελαφρύ τρέξιμο ο Μπάρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ, πάντως, έχει δρόμο μπροστά του να διανύσει για να επιστρέψει δυνατός. Αύριο η πρωινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και η απογευματινή για τις 18:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ