ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Γκολ στη Δανία – Δυνατός άσσος από Βραζιλία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Γκολ στη Δανία - Δυνατός άσσος από Βραζιλία

Δυάδα επιλογών έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Δευτέρας (19/07). Μία πρόταση προκύπτει από τη Δανία και την αναμέτρηση Σίλκεμποργκ – Σοντερίσκε και μία ακόμη από τη Βραζιλία και το παιχνίδι Αμέρικα Μινέιρο – Σπορτ Ρεσίφε. Αμφότερα τα παιχνίδια θα τα βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στην Interwetten, μία από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Με τα γκολ στη Δανία

Ξεκινά τα σημερινά προγνωστικά με το παιχνίδι Σίλκεμποργκ – Σοντερίσκε. Επιστροφή στα “μεγάλα σαλόνια” για την Σίλκεμποργκ, η οποία μετά από ένα χρόνο απουσίας δίνει και πάλι το “παρών” στην 1η κατηγορία της Δανίας. Αναμένεται, ωστόσο, μία αρκετά δύσκολη σεζόν για αυτή, βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για τον υποβιβασμό και καλείται να διαψεύσει τις προβλέψεις. Λίγες και προσεκτικές οι κινήσεις της στα μεταγραφικά, μέτρια η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, μέτρησε δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε τέσσερα ματς.

Η Σοντερίσκε ξεκινά τη φετινή σεζόν με στόχο μία καλύτερη πορεία από πέρσι, όταν δεν κατάφερε να μπει καν στα πλέι οφ, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, όμως γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τη Ράντερς. Έχει φέτος τον Μίκαελ Μπόρις στην άκρη του πάγκου, με τον Γερμανό τεχνικό να αποτελεί τον διάδοχο του Γκλεν Ρίντερσχολμ. Λίγα πράγματα κατά τη μεταγραφική περίοδο, δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Σίλκμπερμποργκ θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στην κατηγορία με ένα θετικό αποτέλεσμα, η Σοντερίσκε αποτελεί ερωτηματικό, έχοντας στον πάγκο της νέο προπονητή. Περιμένουμε γκολ ωστόσο, αρκετά γκολ στο παιχνίδι αυτό και θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.81.

Κερδίζει η Αμέρικα Μινέιρο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προβλέψεις με την αναμέτρηση Αμέρικα Μινέιρο – Σπορτ Ρεσίφε, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστική στην Α’ Βραζιλία. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Αμέρικα Μινέιρο. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Ατλέτικο Μινέιρο, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 4-0 κόντρα στη Φορταλέζα. Έχει ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Με 9 πόντους είναι στην 16η θέση, ισόβαθμη με την 17η Κουιάμπα, στο +2 απ’ τη Σπορτ Ρεσίφε, στο -2 απ’ τη Σάο Πάολο.

Η Σπορτ Ρεσίφε από την πλευρά της, είναι σε κακή κατάσταση και ταλαιπωρείται από αρκετά προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου. Ηττήθηκε από την Φλουμινένσε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχει νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (0-3-4), με 7 πόντους είναι στην τελευταία τετράδα της βαθμολογίας.

Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, η Αμέρικα Μινέιρο μετρά δύο διαδοχικές ήττες, ωστόσο επιστρέφει στην έδρα της και είναι φαβορί για τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Σπορτ Ρεσίφε, που έχει πολλά προβλήματα. Πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.86.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...