ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Υψηλοί ρυθμοί το πρωί – “Ηρεμία και σωστές αποφάσεις στην επίθεση” (vids)

Το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας (19/7) του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας ήταν σε υψηλό τέμπο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προτρέπει συνεχώς τους ποδοσφαιριστές του για σωστές αποφάσεις και αποφυγή λαθών.

Υψηλοί ρυθμοί το πρωί -

Το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας (19/7) του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας ήταν σε υψηλό τέμπο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προτρέπει συνεχώς τους ποδοσφαιριστές του για σωστές αποφάσεις και αποφυγή λαθών.

Οι πράσινοι άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας με δυο επαφές και ολοκλήρωσαν με δίτερμα, αφού πρώτα χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων (6Χ6). Το ένα επέβλεπε ο τεχνικός του τριφυλλιού και το άλλο ο Χρήστος Κόντης.

Οι ομάδες ήταν οι εξής

Μπλε ομάδα: Διούδης, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλoς, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος.

Πορτοκαλί ομάδα: Ενγκμπακοτό, Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσεθ, Ρόμπι, Αθανασακόπουλος.

Πράσινη ομάδα: Σανκαρέ, Καμπετσής, Αϊτόρ, Βέλεθ, Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης.

Κίτρινη ομάδα: Χριστογεώργους, Σαβιέρ, Σερπέζης, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Περεθ – Μπουζούκης (εναλλάξ).

Νικητές αναδείχθηκαν οι κίτρινοι.

Συνεχείς οδηγίες από Γιοβάνοβιτς για πίεση και σωστές αποφάσεις

Ο Γιοβάνοβιτς φώναζε συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του για να βλέπει αυτό που θέλει. Ζητούσε υψηλό τέμπο συνεχώς, αποφυγή των λαθών και υπομονή στις πάσες: “Θέλω να έχετε ηρεμία και σωστές αποφάσεις στην επίθεση”. Για μια ακόμη μέρα μοίρασε “μπράβο” όταν του άρεσε όσα έκαναν οι παίκτες του.

Ταυτόχρονα, ο Σέρβος τεχνικός κατά τη διάρκεια του διτέρματος, έδινε οδηγίες για να διατηρηθεί ο ρυθμός ψηλά. Επίσης, ο 59χρονος ζητούσε σωστές διαγώνιες κινήσεις στον χώρο και αλληλοκαλύψεις, όταν άλλαζαν οι θέσεις κατά τη διάρκεια των φάσεων. Επειτα από ένα χαμένο τετ α τετ του Αλεξανδρόπουλου, ο Σέρβος του είπε: “Δεν έχει σημασία (που το έχασες), συνέχισε να παίζεις, αυτά τα κάνουμε στο σχολείο”.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε το δικό του πρόγραμμα, ενώ οι τερματοφύλακες γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη, μέχρι να συμμετάσχουν στο δίτερμα των τεσσάρων ομάδων. Ο Γιασίν Αγιούμπ είχε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και δε συμμετείχε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ