ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φλόιντ: «Θα δίνω πάντα το 100% για να πετύχουμε»

Τον ενθουσιασμό του που είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας μας ο Τζεχάιβ Φλόιντ, ενώ παράλληλα έδωσε το στίγμα του σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτόν.

Φλόιντ: «Θα δίνω πάντα το 100% για να πετύχουμε»

Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται στην πατρίδα του όπου συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στη νέα μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω πολύ καλά το πόσο σπουδαία ομάδα είναι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Τον αντιμετώπισα στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν ήμουν στη Λάρισα και αντιλαμβάνομαι απόλυτα το μέγεθός του. Ήταν από τότε όνειρό μου να παίξω κάποια στιγμή σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενος που εκπληρώθηκε τόσο άμεσα», τόνισε αρχικά στο paobc.gr και εξήγησε:

«Ήταν στόχος μου να βρεθώ σε ένα κλαμπ με πολύ κόσμο, που είναι το κορυφαίο της χώρας και πρωταγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα. Βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο και αισθάνομαι ευγνώμων που θα αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα. Ωστόσο, είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να τα καταφέρω. Γι’ αυτό ακόμη και τώρα που βρίσκομαι σε διακοπές προπονούμαι καθημερινά προκειμένου να παρουσιαστώ έτοιμος».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ είχε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη και με τον  τεχνικό διευθυντή, Νίκο Παππά: «Μίλησα τόσο με τον κ. Παππά, όσο και με τον κ. Πρίφτη. Με έκαναν να αισθανθώ πολύ όμορφα. Ο κόουτς μου ανέλυσε το πλάνο του και το τι θέλει από εμένα. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας στο γήπεδο», σημείωσε.

Ο 24άχρονος σέντερ δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Έχω δει πολλά βίντεο με το ΟΑΚΑ γεμάτο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας είναι απίστευτη. Σου δίνουν μεγάλη ενέργεια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω και εγώ αυτό το συναίσθημα και ανυπομονώ να γίνει», είπε.

Όσο για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από εκείνον; «Να περιμένει πολλά καρφώματα, πολλές τάπες και σκληρή δουλειά στην άμυνα. Υπόσχομαι πως θα δίνω στο 100% σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση κάνοντας όλα όσα μου ζητάει ο προπονητής μου για το καλό του Παναθηναϊκού, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...