ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός έχει στην κορυφή της λίστας του ένα συγκεκριμένο μπασκετμπολίστα αν τελικά δεν πραγματοποιηθεί η συμφωνία με τον Super Mario.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια ζήτησε λίγες μέρες ακόμα παράταση για να απαντήσει στην εδώ και αρκετές μέρες πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Ο Κροάτης μπασκετμπολίστας φαίνεται να εξετάζει κι άλλες επιλογές και γι΄ αυτό πιθανότατα ζήτησε κι άλλο χρόνο.

Φυσικά, όσο περνάνε οι μέρες οι πιθανότητες παραμονής του Χεζόνια μειώνονται και γι΄ αυτόν τον λόγο ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να κοιτάζει και εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές ωστόσο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πράσινων. Ο λόγος για τον Νάιτζελ Χέιζ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χέιζ άρχισε την καριέρα του στην Ευρώπη από την Γαλατασαράι (σεζόν 2018-2019) που έχει παράδοση στο να φέρνει καλούς Αμερικανούς τα τελευταία χρόνια. Ήταν εκπληκτικός στο Eurocup εκείνης της χρονιάς με 15,7 πόντους- 5,6 ριμπάουντ- 1,8 ασίστ και 43,2% στα τρίποντα.

Ο Χέιζ αποφοίτησε από το Ουισκάνσιν και μάλιστα το 2016 ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της Big Ten. Ακολούθως έπαιξε λίγα ματς στο NBA με Νικς, Λέικερς, Ράπτορς και Κινγκς ενώ πέρασε κι από την Αναπτυξιακή Λίγκα. Συνολικά στο NBA έπαιξε 9 αγώνες χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.