ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά κύπελλα για τις γυναίκες στο πινγκ πονγκ

Ο Παναθηναϊκός βγαίνει στην Ευρώπη στις γυναίκες στην επιτραπέζια αντισφαίριση έπειτα από δεκαετίες .

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά κύπελλα για τις γυναίκες στο πινγκ πονγκ

Το γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού βάζει ψηλά τον πήχη και επιστρέφει μετά από περίπου 45 χρόνια στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στο Euro Trophy της νέας χρονιάς και θα αγωνιστεί και πάλι εκτός συνόρων έπειτα από τα μέσα της δεκαετίας του ΄70.

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους της κατά την δεκαετία 1966-1976 και φιλοδοξεί να επανέλθει και πάλι σε υψηλό επίπεδο και αναμφίβολα η έξοδος στην Ευρώπη είναι ένα πρώτο βήμα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.