ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Αγορά διαρκείας με εγγραφή στον Ερασιτέχνη – Σε κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα

Με εγγραφή στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θα συνδυάζεται η απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας τίθενται σε κυκλοφορία.

Παναθηναϊκός: Αγορά διαρκείας με εγγραφή στον Ερασιτέχνη  - Σε κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να βοηθήσει και φέτος την προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, η αγορά διαρκείας θα συνδυάζεται με την εγγραφή στο μητρώο μελών του ΑΟ έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Ταυτόχρονα, τα 10 ευρώ που πληρώνει κάποιος την πρώτη φορά που παίρνει μεμονωμένο εισιτήριο και βγάζει την κάρτα φιλάθλου θα πηγαίνουν και πάλι στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.