ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανέβηκε σαν πρωταθλητής στην Α1 ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε για τέταρτη φορά του Άρη φέτος σε ισάριθμα παιχνίδια και αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α2.

Ανέβηκε σαν πρωταθλητής στην Α1 ο Παναθηναϊκός!

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού επικράτησε του Άρη με 13-8 στο κολυμβητήριο του Φαλήρου και έδειξε ότι επιστρέφει με αξιώσεις στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι ανώτερος κόντρα στον αξιόμαχο αντίπαλο του και ήταν η τρίτη φορά που τον νίκησε μέσα σε ένα διάστημα περίπου ενός μήνα αποδεικνύοντας την ξεκάθαρη υπεροχή του.

Οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να είναι και πάλι στην Α1 και ασφαλώς άπαντες θέλουν να κρατηθεί η ομάδα με αξιοπρέπεια του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο υπεύθυνος του τμήματος υδατοσφαίρισης Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος τόνισε για τη φετινή σεζόν «Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για το πόλο του Παναθηναϊκού αλλά όχι πανηγυριών. Επιστρέφουμε σε μια κατηγορία που πρέπει να είναι ο Σύλλογος και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για την συνεισφορά τους τη φετινή χρονιά και ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα παιδιά σε ηλικία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Νίκο Βενετόπουλο και φυσικά τον προπονητή Μιχάλη Λαζαρίδη που πήρε την ομάδα στη συνέχεια. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Παλληκάρη που αν και είναι προπονητής των ακαδημιών εντούτοις ήταν μάχιμος όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί. Είναι κέρδος για εμάς φέτος που έπαιξαν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη φετινή διοίκηση που βρίσκεται πραγματικά δίπλα στο τμήμα και το αισθανόμαστε όλοι σε όλα τα πόστα του τμήματος. Εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στην Α1 και σταδιακά να πάμε εκεί που αξίζουμε».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι πρωταθλητές του Μιχάλη Λαζαρίδη: Δαβιλλάς, Δανδουρδής, Σιαμας, Ξενάκης, Κανελλόπουλος, Καρακάσης, Αλμυρας, Πετρόπουλος, Ορφανός, Λυκαρης, Τίγκας, Εγνατιάδης, Παλληκάρης και Δευτεραίος.

Την 3η θέση πήρε ο Νηρέας Χαλανδρίου που κέρδισε στον μικρό τελικό την Τρίαινα Βούλας με 7-6.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...