ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δυνατά με Σέλτικ – Επιλογή με γκολ στο 2.50!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Δυνατά με Σέλτικ - Επιλογή με γκολ στο 2.50!

Τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων κυριαρχούν στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης. Δύο προτάσεις από το Champions League ξεχώρισε το Betarades.gr, ενώ μία ακόμη προκύπτει από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα από το Copa Libertadores. Πάμε αμέσως να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας.

Ανώτερη η Σέλτικ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Σέλτικ – Μίντιλαντ για τα προκριματικά του Champions League, από την οποία έχουμε το δυνατό σημείο της ημέρας. Κακή σεζόν η περσινή για τους Σκωτσέζους, τερμάτισαν στο -25 απ’ την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς, έχασαν τον πρώτο τίτλο έπειτα από εννέα σεζόν! Όπως ήταν φυσιολογικό, η αποτυχία έφερε αλλαγές, ο κόουτς Λένον αποτέλεσε παρελθόν τον Φεβρουάριο, η Σέλτικ πορεύτηκε με υπηρεσιακό. Τελικά, τα ηνία δόθηκαν στον Άγγελο Ποστέκογλου, σε επίπεδο ρόστερ, ωστόσο, δεν υπήρξαν μεγάλες ανακατατάξεις.

Η Μίντιλαντ, από την πλευρά της, θα ήθελε να έχει ξεκινήσει τη σεζόν με διαφορετικό τρόπο, ωστόσο ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δανίας από την Οντένσε. Βρέθηκε πίσω το σκορ στο 15’, προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της, στο πρώτο μέρος δεν είχε ούτε μια τελική εντός στόχου. Στο δεύτερο ήταν πιο αποτελεσματική, ισοφάρισε με τον Σίστο, το ματς έδειχνε ότι πάει προς την ισοπαλία, ωστόσο ήρθε το απευθείας κόρνερ του Σκέλβικ στις καθυστερήσεις για να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, η Σέλτικ κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα με τον Ποστέκογλου, παίζει εντός έδρας και θα έχει κόσμο στο πλευρό της (περίπου 9.000 οπαδούς). Η τελευταία φορά που έπαιξε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη ήταν το 2017, θέλει όσο τίποτα να επανέλθει στην ελίτ. Η Μίντιλαντ δεν είναι στο επίπεδο της, ενώ δεν έπεισε και στο τελευταία παιχνίδι της. Θεωρούμε ότι η έδρα έχει το προβάδισμα και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.16.

Γκολ και.. Ατλέτικο

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Champions League, το Λίνκολν – Κλουζ. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι ιδιαίτερα στην έδρα τους αποτελούν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο και ότι δεν μπορούν να υποτιμηθούν, καθώς διαθέτουν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο. Η Κλουζ, από την πλευρά της, δείχνει μία ομάδα που ρολάρει επιθετικά και σκοράρει εύκολα, ωστόσο αμυντικά δεν πείθει. Πιθανό το σενάριο να πετύχουν και οι δύο ομάδες από ένα τέρμα, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε στο διόλου ευκαταφρόνητο 2.50.

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Copa Libertadores, Ατλέτικο Μινέιρο – Μπόκα Τζούνιορς. Η ομάδα από τη Βραζιλία είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Μπόκα, ενώ στάθηκε καλά στο πρώτο μας στο Μπουένος Άιρες, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο γήπεδό της θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τους Αργεντίνους να σκοράρουν δύσκολα το τελευταίο διάστημα και να μην έχουν ισορροπία στο παιχνίδι τους. Επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.04.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...