ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέα συμφωνία Ερασιτέχνη – ΠΑΕ για την Λεωφόρο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου θα δίνει 250.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη για το γήπεδο της Λεωφόρου ενώ θα αναλάβει πλήρως τα έξοδα συντήρησης.

Νέα συμφωνία Ερασιτέχνη - ΠΑΕ για την Λεωφόρο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», η «Μάνα του Λόχου» και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά σε μια νέα συμφωνία αναφορικά με το ποσό που θα δίνεται στον Ερασιτέχνη για την Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, με απόφαση Αλαφούζου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δίνει 250.000 ευρώ στον ΑΟ για την Λεωφόρο ενώ θα αναλάβει και τα έξοδα συντήρησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου του τριφυλλιού.Το ποσό που δίνεται για την συντήρηση είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ειδικά για τον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ έδινε 150.000 ευρώ. Με λίγα λόγια θα δίνει 100.000 ευρώ παραπάνω φέτος, με σκοπό πάντα να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας από την ΠΑΕ θα συνδυάζεται με υποχρεωτική εγγραφή στον Ερασιτέχνη με την καταβολή των 50 ευρώ στον ΑΟ. Συν πάντα και τα χρήματα από την κάρτα φιλάθλου, που θα μπαίνουν στα ταμεία της Μάνας του Λόχου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...