ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Παναθηναϊκός: Κατοχή και φυσική κατάσταση (Pics+vids)

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του στο Χορστ με πρωινή προπόνηση. Φυσική κατάσταση, κατοχή και πρέσινγκ είχε το σημερινό πρόγραμμα. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Κατοχή και φυσική κατάσταση (Pics+vids)

Με πρωινή προπόνηση άρχισε η σημερινή μέρα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου βρίσκεται η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με την καθιερωμένη προθέρμανση ενώ στη συνέχεια έπαιξαν κορόιδο 6-2.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν δίπλα στους παίκτες του συνεχώς και τους έδινε οδηγίες, προκειμένου να βελτιώσουν κάποια κομμάτια του παιχνιδιού τους. Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, πίεσης και ανάκτησης της μπάλας. Στο κομμάτι της κατοχής και της πίεσης ειδικά ο Σέρβος προπονητής ήταν συνεχώς δίπλα στους παίκτες του και τους έδινε οδηγίες να παίξουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Η ταχύτητα και το πρέσινγκ είναι δύο σημαντικά στοιχεία για τον Γιοβάνοβιτς και θέλει να αποτελέσουν να χαρακτηριστικά του τριφυλλιού τη νέα σεζόν.

Επιπρόσθετα, οι τερματοφύλακες του τριφυλλιού προπονήθηκαν μόνοι τους, με τον Γιοβάνοβιτς να παρακολουθεί μέρος της προπόνησης και να μεταφέρει και τα σχόλια του στον Γιώργο Μουντάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του τριφυλλιού είχε τετ α τετ με τους Ενγκμπακοτό και Σανκαρέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE