ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατριχιαστικό: Το προφητικό tweet του Κόμπε για Γιάννη (pic)

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ανατριχιαστικό: Το προφητικό tweet του Κόμπε για Γιάννη (pic)

O θρυλικός Mamba είχε διακρίνει το μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του είχε θέσει ως challenge την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την ανάδειξή του σε MVP του NBA το 2019, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο «Greek Freak» έφερε εις πέρας την πρόκληση και ο Πάου Γκασόλ μνημόνευσε την… προφητική ανάρτηση του αδικοχαμένου άλλοτε συμπαίκτη και επιστήθιου φίλου του, απαντώντας: «Τα κατάφερε, αδερφέ μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.