ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία – Τι προβλέπει

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατηγοριών εργαζομένων .

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία – Τι προβλέπει

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Τι προβλέπει η τροπολογία Η τροπολογία προβλέπει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τρεις κατηγορίες εργαζόμενων: Όσους εργάζονται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, όσους εργάζονται σε μονάδες φροντίδας ΑμεΑ και σε όσους εργάζονται σε υγειονομικές δομές.

Επιπρόσθετα θα προβλέπεται κατά τις ίδιες πηγές η υποχρέωση του εργαζόμενου να ενημερώνει για τον εμβολιασμό του. Σε αυτό το πλαίσιο, θα γίνονται προσλήψεις με τρίμηνες συμβάσεις για την αναπλήρωση όσων εργαζόμενων δεν έχουν εμβολιαστεί και έχουν βγει σε αναστολή σύμβασης.

Οι ίδιες πηγές διασαφήνιζαν ότι δεν προβλέπεται χρονικό όριο στην αναστολή σύμβαησς του εργαζόμενου, ενώ ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση με απολύσεις στο δημόσιο. Ως προς τον Δημόσιο τομέα τέλος, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι δεν θα προβλέπεται παραπομπή ενός ανεμβολίαστου εργαζόμενου στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.