ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Νορβηγία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Νορβηγία!

Συνεχίζονται τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη (21/07). Υπάρχει μάλιστα και ελληνικό ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Θα μας απασχολήσει το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με την Νέφτσι Μπακού, ενώ προκύπτει μία ακόμη πρόταση, από τη Β’ κατηγορία της Νορβηγίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας.

Ανώτερος και γηπεδούχος

Ξεκινάμε από τον αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού. Τρεις προκρίσεις πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός αν θέλει να μπει για ακόμη μια χρονιά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Αποτελεί το φαβορί κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, αν περάσει θα βρει μπροστά του του μια εκ των Λουντογκόρετς ή Μούρα. Ήταν καλή η προηγούμενη χρονιά, μπορεί να μην πέτυχε το νταμπλ, ωστόσο ήταν κυρίαρχος και κατέκτησε το πρωτάθλημα με χαρακτηριστική άνεση.

Κράτησε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ, μοναδική αποχώρηση που αξίζει αναφοράς είναι του Ζοσέ Σα (8 εκ. ευρώ, Γουλβς), στη θέση του όμως αποκτήθηκε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Βάτσλικ, που έκανε τρομερές εμφανίσεις στο Euro με την Τσεχία. Ήρθε επίσης ο μέσος Κουντέ, ο επιθετικός Τικίνιο Σοάρες (τραυματίστηκε σοβαρά στην προετοιμασία) και οι πιτσιρικάδες Καμαρά (εξτρέμ, από Λιλ), Μπα (επιθετικός, Ρενεσάνς) και Γκαλιάνι (μέσος, Νότιγχαμ Φόρεστ). Στα φιλικά παιχνίδια, Ο Ολυμπιακός επικράτησε των Άρη (3-0), Βόλφσμπεργκερ (1-0), Κράσνονταρ (1-0) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2-1), έμεινε στο 1-1 με την Ούφα και ηττήθηκε 0-3 από τη Σάλτσμπουργκ.

Η Νέφτσι Μπακού, από την πλευρά της, δυσκολεύτηκε πολύ στον προηγούμενο γύρο προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας. Στάθηκε τυχερή, δεν άξιζε να νικήσει σε κανένα από τα δύο ματς, κι όμως επικράτησε δύο φορές και προκρίθηκε! Πρόκειται για ένα έμπειρο σύνολο, πριν από 40 χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, ωστόσο έπαιξε τελευταία φορά σε ομίλους το 2004. Έκτοτε η πορεία της σταματά στα προκριματικά, πέρυσι ξεκίνησε με αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τα Τίρανα, συνέχισε με πρόκριση επί της Κόνας Κουέι (1-0) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια διασύρθηκε απ’ την Κλάκσβικ (1-6).

Πάμε στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι. Χωρίς αμφιβολία, ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος και η πρόκριση φαντάζει ως… υποχρέωση. Ποιοτικά, είναι αρκετά επίπεδα πάνω από τους Αζέρους, οι οποίοι κάθε άλλο παρά έπεισαν απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας στον προηγούμενο γύρο, αν και πήραν την πρόκριση. Αυτή ήρθε μάλλον συγκιριακά, πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα από σήμερα, επιλέγουμε τον άσσο με ασιατικό χάντικαπ -2, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Προβάδισμα στον άσσο

Ολοκληρώνουμε με Β’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Γκρόρουντ – Ουλενσάκερ.  Η Γκρόρουντ δεν είναι σταθερή το τελευταίο διάστημα και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 απέναντι στην Σόγκνταλ, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Μπέργκο, που έχει μόλις μία επιτυχία στα τελευταία πέντε ματς. Η Ουλενσάκερ, από την άλλη, έχει μια δύσκολη σεζόν και μάχεται για κάθε βαθμό που μπορεί να αποσπάσει προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Προέρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο τη Στρέμεν (0-0) εντός έδρας. Ήταν το τρίτο διαδοχικό Χ για το συγκρότημα του Σούντγκοτ, το οποίο παραμένει χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές. 

Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι ως προς την εξέλιξή του, διότι οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει μεταπτώσεις στην απόδοσή τους φέτος και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Η Γκρόρουντ, ωστόσο, είναι περισσότερο αποτελεσματική στα εντός έδρας και έχει προβάδισμα, απέναντι σε μια Ουλενσάκερ που αναμένεται να παίξει αμυντικά, αλλά γενικά δεν πείθει μακριά από τη βάση της. Επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...