ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παραμένουν οι έξι ξένοι στη Basket League

Καμία διαφοροποίηση δεν θα υπάρξει στο ζήτημα της αύξησης των ξένων παικτών στη Basket League, όπως αποφάσισε το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ.

Παραμένουν οι έξι ξένοι στη Basket League

Σημαντικές αποφάσεις κλήθηκε να πάρει το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, που συνεδρίασε σήμερα.

Συγκεκριμένα πάνω στο ζήτημα των έξι ξένων παικτών, δεν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, με την κάθε ομάδα να έχει το δικαίωμα για τρεις αλλαγές ανά γύρο, όπως ίσχυε και στο πρωτάθλημα της περσινής σεζόν.

Θυμίζουμε πως, υπήρξε διάθεση για αύξηση των ξένων αθλητών από έξι σε επτά, ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις, γεγονός που έκανε τη διοργανώτρια αρχή να μην προχωρήσει σε αλλαγές στον συγκεκριμένο κανονισμό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.