ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Μαουρίσιο λες και παίζει δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Μαουρίσιο, την ποιότητά του και την άνεσή του στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Ο Μαουρίσιο λες και παίζει δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό!

Το καλοκαίρι στις προετοιμασίες των ομάδων ο κόσμος ενδιαφέρεται πρώτα για τις μεταγραφές και λιγότερο για τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα. Εγώ θα σταθώ σε έναν παίκτη που από την πρώτη ημέρα εδώ στο Χορστ μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση.

Ο Μαουρίσιο ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι και όλοι τότε μίλαγαν για μία σπουδαία μεταγραφή. Στην διάρκεια της χρονιάς αυτό δεν φάνηκε παρά ελάχιστα, διότι ο Παναθηναϊκός με τα μεγάλα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι δεν λειτούργησε ποτέ σαν ομάδα και εξαφανίστηκαν και οι λίγοι καλοί παίκτες που είχε. Φέτος που φαίνεται από την πρώτη ημέρα ότι γίνεται σοβαρή δουλειά με τον Γιοβάνοβιτς ξεχωρίζει και ο Μαουρίσιο. Φαίνεται σε κάθε επαφή του με την μπάλα ότι έχει τρομερή ποιότητα έχει γρήγορη σκέψη στις πάσες που επιχειρεί και καλύπτει το έλλειμα ταχύτητας με τις σωστές θέσεις που έχει στο γήπεδο.

Εκτός από την τρομερή του ποιότητα ο Μαουρίσιο έχει και τεράστια προσωπικότητα. Μιλάει με όλους τους παίκτες, κάποιους νεότερους τους συμβουλεύει κιόλας και οι συμπαίκτες του τον σέβονται και φαίνεται σε κάθε στιγμή αυτό. Πιστεύω ότι με τον τρόπο που θα παίξει φέτος ο Γιοβάνοβιτς θα αναδειχθεί και η ποιότητα του Μαουρίσιο, αρκεί φυσικά να έρθουν και δύο καλοί εξτρεμ που να δημιουργούν ρήγματα και να έχουν και το γκολ.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αυτά που βλέπω πιστεύω ότι ο Γιοβάνοβιτς θα επιλέξει τον Μαουρίσιο για έναν εκ των αρχηγών, αφού φαίνεται ότι είναι ο προπονητής εντός γηπέδου και ίσως ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας.

*Μου άρεσε πολύ η φανέλα με τις ρίγες που παραπέμπει στην φανέλα της περιόδου 1995-96. Είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας την τελευταία δεκαετία. Όσο για τα σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού για το κόκκινο στο μισό του χορηγού αυτή την κουβέντα την κάνουμε κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια και για την φανέλα της ομάδας μπάσκετ που έχει τον ίδιο χορηγό και για την φανέλα ομάδων του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που έχουν τον ίδιο χορηγό. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στο μπάσκετ ούτε στο βόλεϊ από την στιγμή που όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού έχουν συμφωνίες με τον ίδιο χορηγό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.