ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Πεντάδα από το Κόνφερενς Λιγκ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Πεντάδα από το Κόνφερενς Λιγκ

Γεμάτο το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/07) με τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ να κυριαρχούν. Μετά τον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε χθες 1-0 τη Νέφτσι Μπακού, ακόμη δύο ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ και ο Άρης, κάνουν πρεμιέρα για φέτος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέντε παιχνίδια ξεχώρισε το Betarades.gr από το κουπόνι της ημέρας, πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που προκύπτουν! 

Με τα γκολ στο Βελέζ – ΑΕΚ

Ξεκινάμε από την εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ απέναντι στην Βελέζ Μόσταρ. Η ελληνική ομάδα αποτελεί το μεγάλο φαβορί τόσο για τη νίκη σήμερα, όσο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οφείλει να αποδείξει από το πρώτο ματς την ανωτερότητά της και να πάει σχετικά άνετη στη ρεβάνς. Η Βελέζ, από την πλευρά της, είναι ένα σύνολο που έχει επιθετικές αρετές, ενώ εντός έδρας αγωνίζεται με θράσος και δε δείχνει να φοβάται. Περιμένουμε αρκετά ανοιχτό ματς – για τα δεδομένα της εποχής τουλάχιστον – ανάμεσα στις δύο ομάδες, στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε με το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

“Ανοίγει” το ματς στη Βιέννη

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης – Μπρέινταμπλικ. Η Αούστρια έχει τον πρώτο λόγο, έστω και αν παρατάσσεται με νέο προπονητή και χωρίς αρκετούς από τους βασικούς της προηγούμενης σεζόν, καθώς υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της. Η Μπρέινταμπλικ από την Ισλανδία, δεν έχει τίποτα να χάσει, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά και έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της. Αναμένουμε ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό και γκολ, θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Νορβηγικό προβάδισμα

Η επόμενη πρόταση προκύπτει από τον αγώνα Μόλντε – Σερβέτ. Οι Νορβηγοί φιγουράρουν στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας τους, έχουν αγωνιστικό ρυθμό καθώς μετρούν ήδη 14 ματς στα πόδια τους και εντός έδρας είναι δυνατοί και αποτελεσματικοί. Θα προσπαθήσουν να πιέσουν την Σερβέτ, η οποία δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για φέτος, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει στο τέλος τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αξίζει να ασχοληθούμε με τον άσσο, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Μακάμπι

Συνεχίζουμε την αναζήτηση σημείων στο Κόνφερενς Λιγκ και κάνουμε την επόμενη στάση μας στο Μαυροβούνιο και την Ποντγκόριτσα, εκεί όπου η Σουτιέσκα υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ.  Η Σουτιέσκα στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Γκάγκρα από την Γεωργία με νίκη εντός (1-0) και ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας. Το έργο της τώρα είναι σαφώς δυσκολότερο, απέναντι σε μία πιο έμπειρη αλλά και περισσότερο ποιοτική αντίπαλο. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να γύρουν την πλάστιγγα στην πλευρά των Ισραηλινών, οι οποίοι κρατούν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 1.90 προσφέρεται το διπλό και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μπαίνει και αυτό στο δελτίο μας.

Μπορεί η Παρτιζάν

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με τον αγώνα Παρτιζάν – Ντουνάισκα Στρέντα. Η ομάδα από τη Σερβία έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια της, ενώ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα, συντρίβοντας με 4-0 εκτός έδρας την Πρόλετερ Νόβι Σαντ το προηγούμενο Σάββατο. Διαθέτει το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη απέναντι στην πιο ανέτοιμη και όχι τόσο ποιοτική Ντουνάισκα Στρέντα. Επιλέγουμε, επομένως, το Παρτιζάν -1 (ασιατικό χάντικαπ) σε απόδοση 2.05.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...