ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φάνης Χριστοδούλου: «Νικητής» και πάλι μετά την διπλή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Μετά τον τραυματισμό του στο τροχαίο στην Πάρο.

Φάνης Χριστοδούλου: «Νικητής» και πάλι μετά την διπλή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

«Νικητής» από το διπλό χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε χθες το απόγευμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων, βγήκε ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ Φάνης Χριστοδούλου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε σε τροχαίο που σημειώθηκε την Δευτέρα 12 Ιουλίου στην Νάουσα της Πάρου.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο ορθοπεδικός – χειρουργός Γιώργος Κατσιφαράκης, που ανέλαβε την αποκατάσταση των κακώσεων που έφερε σε ώμο και δεξί πόδι ο πρώην μπασκετμπολίστας, όλα εξελίχθηκαν ομαλά ενώ πριν λίγη ώρα ο Φάνης Χριστοδούλου έκανε και τα πρώτα του βήματα:

«Το χειρουργείο ήταν διπλό και πήγε μια χαρά με την βοήθεια του Θεού. Σήμερα σηκώθηκε κιόλας και έκανε κάποια βήματα. Τώρα θα μπει στο υπερβαρικό οξυγόνο που είναι η καλύτερη μετεγχειρητική θεραπεία που θα του κάνουμε. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει κινησιοθεραπεία και στο τέλος της άλλης εβδομάδας αν είναι καλά θα γυρίσει στο νησί του».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.905 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά την διάρκεια του χειρουργείου από τον δεξί μηρό χρειάστηκε να αφαιρεθεί δυο λίτρα αίμα: «Στο πόδι είχε μια ρήξη της πλατείας περιτονίας με δυο λίτρα αίμα μέσα, που του αφαιρέθηκε με παρακέντηση και ειδικά σωληνάκια. Τα χειρουργεία ήταν δυο στον ώμο και στον δεξιό μηρό. Είναι καλά μια χαρά. Το πρωί τον είδαν συνεργάτες μου, τώρα είναι με τους φυσικοθεραπευτές και το απόγευμα θα τον επισκεφτώ κι εγώ».

Για τον «μπέμπη» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης όλα συνέβησαν το πρωινό της περασμένης Δευτέρας όταν χτύπησε σοβαρά οδηγώντας τη μηχανή του στην Πάρο, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο όχημα.

Από την πτώση ο Φάνης Χριστοδούλου υπέστη σωματικές κακώσεις, χωρίς να έχει επηρεαστεί κάποιο ζωτικό όργανο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών. Για την μεταφορά του από την Πάρο χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομιδή με αεροπλάνο C-130 που τον παρέλαβε από το νησί με προορισμό το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Πηγή: Protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...