ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Γιοβάνοβιτς: «Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα – Ματς «μάθημα» για τη συνέχεια»

Ευχαριστημένος για τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά όχι για τη συνολική εικόνα τους στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Τααβόν, έμεινε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Γιοβάνοβιτς: «Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα – Ματς «μάθημα» για τη συνέχεια» | panathinaikos24.gr

Ευχαριστημένος για τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά όχι για τη συνολική εικόνα τους στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Τααβόν, έμεινε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Γενικώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Υπήρχε προσπάθεια από τους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα για την εποχή που βρισκόμαστε. Υπήρχαν κάποια λάθη, που θα διορθώσουμε στην συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών, αλλά όχι από τον τρόπο παιχνιδιού».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο: «Έχετε δίκιο. Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες και πίεση. Επειδή λοιπόν δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και αναλωθήκαμε στην κάλυψη του χώρου και όχι για να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο καλή η εικόνα της ομάδας όσον αφορά την κατοχή μπάλας. Σίγουρα όμως μπορούσαμε και θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Υπήρχε προσπάθεια. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει ένα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close