ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Γκάζια όταν πρέπει και καθημερινά μαθήματα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες του Παναθηναϊκού με κάθε τρόπο.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Γκάζια όταν πρέπει και καθημερινά μαθήματα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες του Παναθηναϊκού με κάθε τρόπο.

Ο Σέρβος προπονητής θέλει να περάσει μια νέα ταυτότητα στην ομάδα. Με πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, κυριαρχικό και κατοχή στα ύψη. Με υπομονή στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά και με ταχύτητα. Ταυτόχρονα, σιχαίνεται τόσο τα εύκολα λάθη, όσο και αυτά που οφείλονται σε θέματα αυτοσυγκέντρωσης. Οταν, λοιπόν, συμβαίνει κάτι τέτοιο, δε διστάζει να βάζει τις φωνές στους παίκτες του.

Έχει συμβεί κάποιες φορές στην προπόνηση. Συνέβη και στο χθεσινί φιλικό. Οταν ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έκανε λάθος πάσα, ο Σέρβος σηκώθηκε απ΄ τον πάγκο του και φώναξε στον αριστερό οπισθοφύλακα της ομάδα: Ηλία! Ηλία! Τι κάνεις εκεί; Γιατί γυρίζεις την μπάλα προς τα πίσω; Μπροστά η μπάλα θέλω”.

Φωνές άκουσε και ο Μαουρίσιο όταν έχασε τη θέση του με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας χαφ λιγότερος όταν η μπάλα ήταν στους αμυντικούς. “Μαουρίσιο! Τι κάνεις εκεί, γύρνα πίσω!”,΄φώναξε ο Σέρβος.

Ο 59χρονος παραδίδει και καθημερινά μαθήματα τακτικής και όχι μόνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με την Αλ Τααβόν μιλούσε στους ποδοσφαιριστές του πάγκου όταν γινόταν ένα λάθος στο παιχνίδι για να τους εξηγήσει τι θέλει και τι δε θέλει.

Επίσης, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ενδεκάδας στο 30′ για να τους εξηγήσει τι πρέπει να κάνουν όταν περάσουν στο γήπεδο, ενώ το ίδιο έκανε αργότερα και με αυτούς που βγήκαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ