ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωσε Γιοβάνοβιτς ο προπονητής της Αλ Τααβόν: «Είναι μύθος»!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Αλ Τααβόν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε μύθο της προπονητικής στη Σερβία. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Αποθέωσε Γιοβάνοβιτς ο προπονητής της Αλ Τααβόν: «Είναι μύθος»!

Ο Σέρβος προπονητής της Αλ Τααβόν, Νέστορ Ελ Μαέστρο, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αλ Τααβόν.

Ο προπονητής της ομάδας από την Σαουδική Αραβία αναφέρθηκε στην αναμέτρηση ενώ αποθέωσε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νέστορ Ελ Μαέστρο:

Για το πως είδε το ματς: «Ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ένας αγώνας με αρκετή ένταση για την εποχή, κάτι για το οποίο και οι δύο προπονητές θα είναι ικανοποιημένοι, όπως και για το γεγονός πως δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Όσον αφορά την ομάδα μου κάναμε πράγματα πάνω στο χορτάρι, τα οποία θέλαμε να κάνουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά, να κλέψουμε μπάλες στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και έτσι καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι Σέρβος και ξέρω ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρω πως έχουν ποιότητα και δεν ήθελα να τους αφήσω να παίξουν το παιχνίδι τους. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε και η ισοπαλία ήταν το μίνιμουμ που αξίζαμε από το παιχνίδι».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Πάντα είναι δύσκολο να συγκρίνεις ομάδες το καλοκαίρι, καθώς άλλες είναι στην αρχή της προετοιμασίας τους άλλες στο τέλος. Δεν ξέρεις πως προπονήθηκαν χθες ή τι θέλουν να κάνουν στο γήπεδο μέσα στην χρονιά».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας μύθος της προπονητικής στην Σερβία. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά είναι από την χώρα μου, έχει δουλέψει πολλά χρόνια ως τεχνικός και πραγματικά του εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...