ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Time Out για… Αγγλικά στο Summer Camp του Παναθηναϊκού (Pic)

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. προχωράει σε μία ακόμη πρωτοποριακή συνεργασία με την ΜΚΟ «Time Out For English», με στόχο να προάγει την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας μέσω του αθλητισμού.

Time Out για… Αγγλικά στο Summer Camp του Παναθηναϊκού (Pic) | panathinaikos24.gr

Με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Time Out For English» συνεργάζεται πλέον ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με σκοπό να προάγει την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

Διέλυσε τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός
Διέλυσε τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός 2.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, στο Summer Camp του Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ τα παιδιά που συμμετέχουν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο να διαβάζει το βιβλίο «What Do You Do With An Idea».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Σύλλογος είναι και θα είναι πάντοτε Μεγάλος γιατί θα πρωτοστατεί σε τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες.

Σήμερα στο Summer Camp του Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ οι νεαροί/ες συμμετέχοντες/ουσες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ για να παρακολουθήσουν το βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο να διαβάζει το βιβλίο “What Do You Do With An Idea?” και στη συνέχεια συζήτησαν για τις ιδέες και τα όνειρά τους.

Το Time Out για Αγγλικά είναι ένα website που προωθεί την Αγγλική γλώσσα με videos όπου σπουδαίοι παίκτες και προπονητές του μπάσκετ διαβάζουν Αγγλικά παραμύθια στα παιδιά με όμορφες εικονογραφημένες σελίδες των βιβλίων και είναι εντελώς δωρεάν.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Τάκης Μαλακατές δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. για άλλη μια φορά είναι πρωτοπόρος σε μια νέα συνεργασία, η οποία προάγει την παιδεία μέσω του αθλητισμού και αναδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία του Συλλόγου».

Μπορείτε να δείτε όλα τα video με τους αθλητές στο website: www.timeoutforenglish.gr αλλά και στα social media instagram.com/time_out_for_english/.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των νεαρών αθλητών και αθλητριών έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη τήρηση των κανόνων και των πρωτόκολλων ασφαλείας που επιτάσσει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση του Covid-19».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close