ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απολύθηκε από την Κραϊόβα ο Ουζουνίδης

Παρελθόν από τον πάγκο της Κραϊόβα, αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Λάτσι για τα προκριματικά του Conference League.

Απολύθηκε από την Κραϊόβα ο Ουζουνίδης

Η ήττα της Κραϊόβα από τη Λάτσι για τα προκριματικά του Conference League, στοίχισε όπως φαίνεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει την πόρτα της εξόδου από το σύλλογο της Ρουμανίας.

Παρά το γεγονός πως ο Ουζουνίδης κατέκτησε τίτλους με το σύλλογο της Ρουμανίας, η διοίκηση της ομάδας δεν έδωσε πίστωση χρόνου στον Εβρίτη τεχνικό, απολύοντας τον, λίγες ημέρες μετά την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Πλέον ο Ουζουνίδης, είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...