ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε επαφές με τον Χέιζ ο Παναθηναϊκός

Σε πρώτο πλάνο πλέον μπαίνει ο Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση «4».

Σε επαφές με τον Χέιζ ο Παναθηναϊκός

Λίγες ώρες μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Χεζόνια κι αφού πέρασε η αρχική παγωμάρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φορτσάρουν για τις εναλλακτικές επιλογές του και τα μεταγραφικά θέματα που καλούνται να λύσουν.

Σε πρώτο πλάνο πλέον μπαίνει ο Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση «4».

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...