ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εμβόλιο Pfizer: Είδατε τα ψιλά γράμματα πίσω από το 39% αποτελεσματικότητα στη μετάλλαξη Δ;

Ας μην απαξιώνουμε έτσι ένα επιστημονικό εύρημα χωρίς να την ψάξουμε λίγο.

Εμβόλιο Pfizer: Είδατε τα ψιλά γράμματα πίσω από το 39% αποτελεσματικότητα στη μετάλλαξη Δ;

Έχει μπει για τα καλά στο επίκεντρο του δημοσίου διαλόγου το ζήτημα των εμβολίων και το κατά πόσο αυτά είναι αποτελεσματικά ή όχι. Από τη μια μεριά, αυτό είναι λογικό: η είσοδος του κορωνοϊού στις ζωές μας και η εγκατάστασή του στην καθημερινότητά μας, μας έχει κάνει να ασχολούμαστε με ζητήματα που ποτέ ξανά δεν μας είχαν απασχολήσει, συνεπώς η υπερανάλυση περί εμβολίων είναι μέχρι ένα σημείο λογική. Φυσικά, αυτό έχει και ένα όριο.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.