ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Εύκολη νίκη κόντρα στο Ηράκλειο

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα Κ18 του Παναθηναϊκού τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βόλεϊ.

Παναθηναϊκός: Εύκολη νίκη κόντρα στο Ηράκλειο

Με νίκη ξεκίνησαν τα αγόρια Κ18 του Παναθηναϊκού τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βόλεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αθλητές επικράτησαν εκτός έδρας με 3-0 επί του ΓΕ Ηρακλείου στην 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης.

Οι πρωταθλητές της ΕΣΠΑΑ έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα πήραν το θετικό αποτέλεσμα με τα σετ να είναι 25-17, 25-23 και 25-18.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στον Γ’ όμιλο με αντιπάλους τους Ολυμπιακό ΣΦΠ, ΓΕ Ηρακλείου και ΑΕΠ Ολυμπίας.

Παναθηναϊκός (Μαρκάκης-Μπέλος): Μήτσουρας, Καπετανάκης, Σωτηρόπουλος,Σερεμέτης Β., Δουμάνογλου, Πετσιάς, Μάρκου, Μαρσέλλος και Σερεμέτης Π.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...