ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τόκιο 2020 – Λευτέρης Πετρούνιας: Η τοποθέτηση της ΕΡΤ για την «γκέλα»

Το σχόλιο της ΕΡΤ για τη μη κάλυψη της προσπάθειας του Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Τόκιο 2020 – Λευτέρης Πετρούνιας: Η τοποθέτηση της ΕΡΤ για την «γκέλα»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπορεί να έκανε μια φανταστική εμφάνιση, πετυχαίνοντας την κορυφαία απόδοση των προκριματικών, όμως το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας δεν μπόρεσε να δει την προσπάθεια του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Από την ΕΡΤ το μόνο που καταφέραμε να δούμε ήταν τα… φιλιά στις γυναίκες της ζωής του. Όπως είναι λογικό έχει προκληθεί σάλος στα Social Media, με την διοίκηση της ΕΡΤ να ρίχνει το «μπαλάκι» στους Ιάπωνες σκηνοθέτες της τηλεοπτικής παραγωγής.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...