ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Ατάκες από Γιοβάνοβιτς: “Τι κάνεις εκεί γιε μου;” – Μπήκε ο Χατζηγιοβάνης (vid)

Με αρκετές παρατηρήσεις και ατάκες που... έγραψαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας. Μπήκε σε φουλ πρόγραμα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Ατάκες από Γιοβάνοβιτς:

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το απόγευμα του Σαββάτου με προπόνηση στο Χορστ. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν αύριο την Άλκμααρ στις 17:00 ώρα Ελλάδος, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το Comoste Sport 1.

Φουλ πρόγραμμα ο Χατζηγιοβάνης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να προπονείται για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα του τριφυλλιού. Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού συμμετείχε σε όλο το μέρος της προπόνησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, παρά το γεγονός ότι έχει χάσει κάποιες προπονήσεις. Στο δίτερμα αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο και από μια δική του έμπνευση ο Καμπετσής βγήκε τετ α τετ αλλά αστόχησε.

Το βάρος και στην κατοχή

Οι πράσινοι αμέσως μετά το ζέσταμα χωρίστηκαν σε ομάδες και έκαναν ασκήσεις κατοχής. Το κάθε γκρουπ είχε και ένα παίκτη που αγωνιζόταν ως μπαλαντέρ. Στο ένα ήταν ο Σανκαρέ και στο άλλο ο Μπουζούκης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του ζητούσαν συνεχώς ρυθμό, ένταση και ταχύτητα ενώ με τα λόγια τους προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό που ήθελαν ήταν ακρίβεια και γρηγοράδα στις αποφάσεις.

Στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες του, προκειμένου να παίξουν δίτερμα. Σε αυτό δεν συμμετείχαν, για να μην επιφορτιστούν περαιτέρω, οι Σανκαρέ, Σάντσες και Μακέντα. Ο Σέρβος κάλεσε τους παίκτες του να μην αποχωρήσουν και να δουν κανονικά την προπόνηση της ομάδας.

Οι ομάδες ήταν οι εξής: Ασπροι: Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βέλεθ, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής Πορτοκαλί: Χατζηγιαννάκης, Σιδεράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Αθανασακόπουλος, Ενγκαμπακοτό, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Ιωαννίδης. Οι Διούδης, Χριστογεώργος έμπαιναν εναλλάξ.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε δώσει εντολή στους ποδοσφαιριστές του να κάνουν το πολύ τρεις επαφές με την μπάλα πριν την δώσουν. Στο διπλό νικήτρια ομάδα ήταν η πορτοκαλί με σκορ 2-1. Ο Βιγιαφάνιες άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ. Ο Σαβιέρ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ ο Καμπετσής.

“Τι κάνεις εκεί γιε μου;”

Όπως και σε κάθε προπόνηση έτσι και στη σημερινή ο Γιοβάνοβιτς ήταν ενεργός και μιλούσε συνεχώς στους παίκτες του. Σε ένα σημείο λοιπόν το διπλό σταμάτησε προκειμένου ο Γιοβάνοβιτς να κάνει παρατηρήσεις στον Αθανασακόπουλο, ο οποίος είχε ξεχαστεί και δεν βρισκόταν εκεί που έπρεπε. “Τι κάνεις εκεί γιε μου; Γιατί βρίσκεσαι εκεί; Πήγες να κάνεις overlap. Εδώ είναι η θέση σου, για ποιον λόγο να βρίσκεσαι στο άκρο; Δεν πηγαίνετε παντού στο γήπεδο οι μέσοι του άξονα. Εάν φύγετε από εδώ, κοίταξε τι κενό υπάρχει!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο 59χρονος στον Αθανασακόπουλο.

“Είσαι μπακ, άσε τις τρέλες”

Πέρα από τον Αθανασακόπουλο παρατηρήσεις δέχτηκε και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο μπακ του τριφυλλιού ανέβηκε πολύ και ξεχάστηκε μπροστά στα αριστερά. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ανέφερε: “Άσε τις τρέλες, που πας εκεί. Αριστερός μπακ είσαι, μην το ξεχνάς”.

*Ο Μπαρτ Σένκεφελντ συνέχισε το πρόγραμμά του με έντονο τρέξιμο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πέρες και Κουρμπέλης. Δε γυμνάστηκε ο Πούγγουρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE