ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Παναθηναϊκός: Δεύτερο φιλικό τεστ κόντρα στην Αλκμάαρ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (17:00, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) τη δευτεραθλήτρια Ολλανδίας, Αλκμάαρ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στο Χορστ. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Δεύτερο φιλικό τεστ κόντρα στην Αλκμάαρ

Την ευκαιρία για πιο ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με όσα θέλει να περάσει στον νέο Παναθηναϊκό, θα έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σήμερα το απόγευμα στο δεύτερο φιλικό ματς που δίνει το «τριφύλλι», κόντρα στην Αλκμάαρ.

Ο σύλλογος της Ολλανδίας τερμάτισε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της χώρας της και ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό, καθώς και πιο έτοιμη ομάδα είναι, αλλά και με περισσότερες παραστάσεις.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό χωρίς νέα πρόσωπα, ενώ είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει και νέα σχήματα.

Παράλληλα θα επιδιώξει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ελάχιστα στο πρώτο φιλικό κόντρα στην Άλ Τααβόν, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα που μπήκαν μόλις πριν δύο ημέρες στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Το σημερινό φιλικό θα μεταδοθεί από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV, με το κοινό της ομάδας να μπορεί να το παρακολουθήσει από το Cosmote Sports 1 με ώρα έναρξης στις 17:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ