ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Παναθηναϊκός: Οι αδυναμίες φωνάζουν για ποιοτική ενίσχυση

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Άλκμααρ μαρτυρά το μεγάλο πρόβλημα. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Οι αδυναμίες φωνάζουν για ποιοτική ενίσχυση | panathinaikos24.gr

Σημαντική η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέσω των προπονήσεων, προκειμένου να περάσει τη φιλοσοφία που θέλει για ποδόσφαιρο κατοχής, καλής κυκλοφορίας και επιθετικότητας. Ωστόσο, για όλο αυτό απαιτείται χρόνος, αλλά και ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Βγάζει… μάτι ότι η ομάδα θέλει ποιοτική ενίσχυση. Κυρίως από τη μέση και μπροστά. Θέλιε εξτρέμ, επιθετικό κι ένα οκταροδεκάρι. Ολοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν πρέπει να είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που διαθέτει τώρα η ομάδα στο ρόστερ της, προκειμένου να ανεβάσουν τον συναγωνισμό εντός ομάδας, αλλά και να κάνουν το τριφύλλι καλύτερο βασισμένο πάνω σε αυτά που επιθυμεί ο προπονητής. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές τώρα που αδυνατούν να ανεβάσουν το επίπεδο.

Το κλαμπ πρέπει να επιταχύνει. Πρέπει να αποκτηθούν καλοί παίκτες, ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να ανέβει το επίπεδο. Το ξαναγράφουμε: Οση καλή δουλειά κι αν γίνει, δεν αρκεί. Πρέπει να προχωρήσει η σοβαρή και ποιοτική ενίσχυση.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close