ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Γιοβάνοβιτς: «Έτσι όπως είμαστε είναι δύσκολο, χρειαζόμαστε δουλειά»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να δουλέψουν και να βελτιωθούν ενώ στάθηκε και στην ανωτερότητα της Άλκμααρ.

Γιοβάνοβιτς: «Έτσι όπως είμαστε είναι δύσκολο, χρειαζόμαστε δουλειά» | panathinaikos24.gr

Το δικό του σχόλιο έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Σέρβος προπονητής μίλησε τόσο για το φιλικό όσο και για την κατάσταση του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Με τον τρόπο παιχνιδιού τους και την σοβαρότητα τους δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Ήταν ένα φιλικό που ένας προπονητής δεν μπορεί να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα γιατί δεν μας δόθηκε καμία ευκαιρία να κάνουμε κάτι με την μπάλα στα πόδια. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλες τις φάσεις παιχνιδιού και δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι.

Είμαστε σε φάση όπου τα φιλικά είναι πιο δυνατά από αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή την φάση και το πρώτο ήταν δυνατό, ιδιαίτερα αυτό σήμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και λόγω των αντιπάλων. Δεν είναι και εύκολο, αυτή την στιγμή έτσι όπως είμαστε, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά, υπομονή. Βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωθεί και η δική μας εικόνα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close