ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαλκιδική: «Καμπάνα» και λουκέτο σε νυχτερινο μαγαζί για όρθιους πελάτες

Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μαγαζιά, μίνι μάρκετ και ξενοδοχείο σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Χαλκιδική: «Καμπάνα» και λουκέτο σε νυχτερινο μαγαζί για όρθιους πελάτες

Βαριά καμπάνα έπεσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, το κέντρο διασκέδασης εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και επταήμερο λουκέτο.

Παράλληλα, βροχή έπεσαν τα πρόστιμα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μαγαζιά, μίνι μάρκετ και ξενοδοχείο σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, καθώς είτε οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν φορούσαν μάσκες είτε δεν είχε αναρτηθεί πινακίδα για τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα:

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

12 παραβάσεις των 300 ευρώ, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους. Πρόκειται για καταστήματα στην Ημαθία (2 πρόστιμα), στο Κιλκίς (1) και στην Πιερία (9)

300 ευρώ πρόστιμο, σε μίνι μάρκετ στην Πιερία, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενο,

από 300 ευρώ πρόστιμο, σε 3 καταστήματα στην Πιερία, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων,

300 ευρώ πρόστιμο, σε μίνι μάρκετ στις Σέρρες, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων,

300 ευρώ πρόστιμο, σε ξενοδοχειακή μονάδα στις Σέρρες, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενο.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.