ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιβάν μεν, αλλά ποιότητα σχεδόν μηδέν!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του στους πράσινους, αλλά η έλλειψη ποιότητας του ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι το μεγάλο πρόβλημα, που πρέπει άμεσα να λυθεί!

Ιβάν μεν, αλλά ποιότητα σχεδόν μηδέν!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα μισά της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε κάθε προπόνηση στην Ολλανδία προσπαθεί να περάσει στους παίκτες την φιλοσοφία του. Ταχύτητα, κατοχή και γρήγορη ανάκτηση της μπάλας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει το τριφύλλι.

Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι η ποιότητα. Για την ακρίβεια η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ του τριφυλλιού. Η ομάδα απαρτίζεται από πολλούς παίκτες που αν δεν είχαν συμβόλαιο θα έιχαν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Αυτό το είδαμε και στα δύο φιλικά της ομάδας. Αρκετοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κινηθεί για παίκτες. Παίκτες με ποιότητα και παίκτες που να κάνουν τη διαφορά.

Γι΄ αυτό το λόγο υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, αλλά πλέον η αντίστροφη αναμέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και το τριφύλλι πρέπει να τρέξει. Με αυτούς τους παίκτες ο Παναθηναϊκός θα έχει λίγη καλύτερη τύχη από πέρυσι λόγω Γιοβάνοβιτς, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει άρδην.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βλέπουν όλοι όσοι είναι στις προπονήσεις στην Ολλανδία ότι η ποιότητα λείπει από την ομάδα, με λίγες πάντα εξαιρέσεις. Ειδικά στα εξτρέμ το καταλαβαίνει κανείς σε κάθε φάση. Δεν υπάρχει ένας παίκτης στα πλάγια που να μπορεί να περάσει τον αντίπαλο του στο ένας εναντίον ενός. Δεν υπάρχει ένας παίκτης στη θέση αυτή, που να μπει μέσα στην περιοχή και να σκοράρει.

Στα χαφ με την χρησιμοποίηση του Πέρεθ δεδομένα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, αλλά ενδεχομένως το τριφύλλι να θέλει άλλον έναν ποδοσφαιριστή.Η μεταγραφή του Κώτσιρα είναι εξίσου καλή και φαίνεται να κλείνει τρύπα στο δεξί άκρο της άμυνας. Στην επίθεση δεν μπαίνει καν σε διαδικασία κουβέντας ότι ο Παναθηναϊκός θέλει ένα φορ – γκολτζή. Ναι μεν ο Φώτης Ιωαννίδης είναι αξιόμαχος και αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ για το τριφύλλι, αλλά μόνος του δεν θα καταφέρει να κουβαλήσει την επίθεση της ομάδας.

Υπό άλλες συνθήκες ο κόσμος θα είχε υπομονή, αλλά μετά το περσινό πατατράκ τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα και τα περιθώρια έχουν ήδη στενέψει πριν καν αρχίσει η χρονιά. Αυτό που όλοι πρέπει να κάνουν βέβαια είναι να δώσουν μια μικρή πίστωση χρόνου στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει δείξει από την πρώτη μέρα ότι ξέρει πολύ καλά που είναι και ξέρει πως θα φέρει τον Παναθηναϊκό ξανά ψηλά.

Θα τα καταφέρει; Θα το δείξει η ιστορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.