ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Γιοβάνοβιτς: “Κάνουμε προσπάθειες, χρειαζόμαστε ποιοτική ενίσχυση”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Γιοβάνοβιτς: “Κάνουμε προσπάθειες, χρειαζόμαστε ποιοτική ενίσχυση” | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος προπονητής:

-Για το αν το πρόβλημα στην δημιουργία είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης: 

“Είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες και σίγουρα έχουμε ανάγκη την ποιοτική ενίσχυση, όσον αφορά μεσοεπιθετικά και ανασταλτικά”.

-Για τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια:

“Ήταν παρόμοια τα φιλικά. Παίζαμε με δύο ομάδες σε πιο υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Το ολλανδικό πρωτάθλημα ξεκινά σε δύο εβδομάδες, εμείς είμαστε στην μέση της προετοιμασίας.

Ήταν τα πρώτα φιλικά. Οι άλλες ομάδες ήταν σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, από την προσπάθεια τους, περιμένω όμως και είμαι σίγουρος πως στην συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Ακόμη και τώρα ακολουθούμε τον ρυθμό του αντιπάλου και δεν μπορούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας”.

-Για το αν αντανακλά την φιλοσοφία του, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν πιέζει και περιμένει τον αντίπαλο στα μεγαλύτερα διαστήματα των παιχνιδιών:

“Όχι δεν αντανακλά την φιλοσοφία μου. Κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, απαιτούν χρόνο. Υπάρχει και ο αντίπαλος. Ορισμένα πράγματα φαίνονται στην προπόνηση πιο εύκολα, αλλά στο παιχνίδι θέλουν χρόνο. Υπάρχουν και πράγματα που δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε.

Δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα ούτε για τους παίκτες που έχουν νέο προπονητή, να αφομοιώσουν καινούρια πράγματα. Η δουλειά στο ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Αναλύεις τα λάθη σου, τα διορθώνεις, συνεχίζεις. Δεν σταματά ποτέ αυτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close