ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Γιάνσεν: «Ο Γιοβάνοβιτς χρειάζεται χρόνο»

Ο Πάσκαλ Γιάνσεν σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, αλλά χρειάζεται χρόνο.

Γιάνσεν: «Ο Γιοβάνοβιτς χρειάζεται χρόνο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάνσεν στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία μας, έχουμε δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια και περιμέναμε αυτό κόντρα σε μία καλύτερες ελληνικές ομάδες.  Κάναμε σίγουρα ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας, όπως κάθε χρόνο, είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League».

Για τον Χατζηδιάκο και τον Παυλίδη: 

«Ο Χατζηδιάκος είναι ένας από τους πολλούς ηγέτες που έχουμε στην ομάδα μας. Ήταν στην ακαδημία πολλά χρόνια, τώρα είναι στην πρώτη ομάδα και σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο να φορά το περιβραχιόνιο όπως έγινε σήμερα. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Παίζει στο κέντρο της άμυνας, πρέπει να οργανώνει πράγματα, είναι αρκετά υπεύθυνος και έχει πολύ καλή εικόνα.

Ο Παυλίδης είναι πολύ καλός παίκτης και να περιμένετε όμορφα πράγματα από εκείνον. Ήρθα φέτος στην ομάδα μας, πρέπει να προσαρμοστεί, δουλεύει σκληρά και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά και με τον καιρό θα γίνει ακόμη πιο δυνατός».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό:

«Είχαν δύσκολο παιχνίδι απέναντι μας. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, έχουν νέο προπονητή, άρα χρειάζεται χρόνο να περάσει τις ιδέες του πάνω στο χορτάρι. Έχουν ακόμη εβδομάδες να φτάσουν σε καλό επίπεδο και τους εύχομαι τα καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE