ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Παναθηναϊκός αποσύρεται από την τελική φάση Νέων

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του τόνισε ότι αποσύρει την ομάδα Νέων από την τελική φάση του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος πόλο.

Ο Παναθηναϊκός αποσύρεται από την τελική φάση Νέων

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι αποσύρει την ομάδα Νέων του τμήματος υδατοσφαίρισης από την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει το τριήμερο 30 Ιουλίου-1 Αυγούστου.

Το «τριφύλλι» με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών του αλλά και των αντιπάλων του προχώρησε στη συγκεκριμένη  απόφαση, θέτοντας για ακόμα μια φορά την υγεία πάνω από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Ο  Παναθηναϊκός σεβόμενος τον κόπο των αθλητών όλων των ομάδων  αλλά και την Εθνική ομάδα Νέων, αποσύρει την ομάδα Νέων με «αγωνιστικό» κόστος, με την ελπίδα να σταματήσει η αλυσίδα κρουσμάτων Covid, που έκανε την εμφάνιση της στην τελική φάση της Α2 Κατηγορίας.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η φιλοσοφία και η νοοτροπία της συγκεκριμένης απόφασης συνδέεται άμεσα και με την απόσυρση της ομάδας νεανίδων μπάσκετ του «τριφυλλιού» πριν λίγες ημέρες για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...