ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα χρονιά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για έναν ακόμη χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, μου αρέσει το περιβάλλον που υπάρχει εδώ και ήθελα πολύ να μείνω. Η διοίκηση μαζί με τους συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα που σε κάνει να χαίρεσαι να βρίσκεσαι στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά στο paobc.gr και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόουτς Πρίφτη για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά ώστε να τους δικαιώσω. Ελπίζω πως τη νέα σεζόν θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά με τη συνύπαρξή του με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους αθλητές να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Και μόνο η παρουσία τους στο γήπεδο αποτελεί κίνητρο να δίνεις το 100% κάθε μέρα».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, ώστε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που ξέρουν. Μας έλειψαν πολύ πέρσι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...