ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Χατζηδιάκος: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός – Τους πιέσαμε πολύ»

Ο στόπερ της Αλκμάαρ, Παντελής Χατζηδιάκος, αναφέρθηκε στο φιλικό της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό ενώ μίλησε και για το μέλλον του. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Χατζηδιάκος: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός - Τους πιέσαμε πολύ»

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Πως είδες τον Παναθηναϊκό;

«Εμείς ως ομάδα παίξαμε πάρα πολύ καλά, πιέσαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι μας απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με κάποια φάση. Βέβαια είναι το δεύτερο φιλικό του, εμείς είμαστε ήδη στο έκτο παιχνίδι μας. Αντιμετωπίσαμε και πιο δυνατή ομάδα από τον Παναθηναϊκό, τη Λειψία και ήμασταν πιο προετοιμασμένοι.

Για μένα και για όσους ξέρω, τα παιχνίδια της προετοιμασίας δεν σημαίνουν κάτι. Εννοείται πως είναι σημαντικό να παίζεις καλά και να νικάς, αλλά δεν εξασφαλίζουν ότι θα πας καλά στο πρωτάθλημα. Εκεί είναι πάντα μία νέα αρχή, παίζεις για τους βαθμούς, είναι αλλιώς.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως παλιά, όπως ήταν με Τζιμπρίλ Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτές οι εποχές έχουν αλλάξει, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

 Πως είδες τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο; Διέκρινες κάτι;

«Εμείς αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό ως μία πολύ μεγάλη ομάδα, που θα μας πιέσει. Είχαμε πει κάποια πράγματα πριν το παιχνίδι και τα είδαμε. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός εδώ στην Ολλανδία θα ήταν μία αρκετά καλή ομάδα. Για αυτό και αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα αυτή την αναμέτρηση».

Ξεπέρασες τον τραυματισμό σου, σε βλέπουμε πάλι στο γήπεδο. Πως αισθάνεσαι και ποια είναι τα όρια σου;

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Ξεπέρασα τον τραυματισμό του και τώρα αρχίζει μία νέα σεζόν. Για το μέλλον, δεν ξέρω. Θα ήθελα να επανέρθω στην Εθνική, άλλωστε για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο, για να είμαστε στην Εθνική Ελλάδας. Είμαι ευγνώμων και θα ήθελε να ξαναβρεθώ σε αυτή. Μιλάμε και με τα παιδιά στην ομάδα για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την  ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ένα όνειρο που είχα από μικρός».

 Έχεις στο μυαλό σου να γυρίσεις κάποια στιγμή στην Ελλάδα;

«Όχι, αυτή τη στιγμή καθόλου. Θέλω να βελτιωθώ εδώ και πέρα και να κάνω ακόμα ένα βήμα σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Μόνο προς το τέλος της καριέρας σου θα το σκεφτείς δηλαδή;

«Προς το τέλος ναι, θα ήθελα να ζήσω το όνειρο που είχα παιδί και να παίξω σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE