ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο πράσινο μήνυμα Χεζόνια (pic)

Ο Μάριο Χεζόνια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την αποχώρηση του Νίκου Δίπλαρου από το τριφύλλι.

Νέο πράσινο μήνυμα Χεζόνια (pic)

Ο Νίκος Δίπλαρος αναμενόταν να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι, είχε ολοκληρωθεί.

Ο Έλληνας γκαρντ συμμετείχε πέρυσι στις προπονήσεις για να… βοηθήσει, ωστόσο, είχε καταφέρει να πείσει τον Γιώργο Βόβορα ότι αξίζει να μείνει. Πήρε κάποιες ευκαιρίες στο ελληνικό Πρωτάθλημα και κάθε φορά που έμπαινε στο παρκέ έδινε τον καλύτερό του εαυτό και ήταν πάντα ουσιαστικός.

Ωστόσο, δεν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο ίδιος με ποστάρισμά του στα social media.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ευχαριστώ για όλα» έγραψε συγκεκριμένα ο Δίπλαρος, με τον Μάριο Χεζόνια να στέλνει το δικό του μήνυμα στον Έλληνα γκαρντ, με τον οποίο είχε πολύ καλή σχέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...