ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωση της Θ.13 για διαρκείας και Χεζόνια!

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της εξέφρασε την αντίθεση της για την μη υποχρεωτική εγγραφή στον ΑΟ με την απόκτηση διαρκείας στο μπάσκετ, αλλά και για τον χειρισμό της ΚΑΕ στην υπόθεση Χεζόνια.

Ανακοίνωση της Θ.13 για διαρκείας και Χεζόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13: 

«Η θύρα 13 ενημερώνει τα μέλη της ότι θα ξεκινήσει άμεσα τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 .

Επίσης γνωστοποιούμε ότι παρ’ όλες τις πιέσεις που ασκήσαμε στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός η υποχρεωτική συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη για τον κάθε κάτοχο διαρκείας δεν έγινε αποδεκτή, προκαλώντας απορίες για την απόφαση αυτή …. Όλα τα χρόνια της αυτοκρατορίας που έχτισε ο Παύλος και ο Θανασης το τρίπτυχο ομάδα-διοίκηση-κόσμος ήταν το κλειδί των επιτυχιών που μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης αυτό τώρα έχει μεταμορφωθεί σε θέατρο σκιών με πρωταγωνιστές μαριονέτες…

Ανεκδιήγητες αποφάσεις όπως η παύση της παγιωμένης στο πρόσφατο παρελθόν υποχρεωτικής εγγραφής μέλους με κάθε διαρκείας, η κάρτα φιλάθλου σε κάθε μεμονωμένο εισητηριο αλλά και αδυναμία διατήρησης στο ρόστερ αθλητή μεγάλου βεληνεκούς και αξίας ο οποίος επιθυμούσε την παραμονή ακόμα και με μισο συμβόλαιο από ότι του προσέφεραν αλλού.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποφασίσαμε, στα διαρκείας που διαθέτουμε στα μέλη μας να είναι υποχρεωτική η εγγραφή Μέλους στον Α.Ο. ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας οικονομικά τη δύσκολη προσπάθεια που πραγματοποιεί η διοίκηση του Α.Ο. Για τη μόνιμη επιστροφή των ομάδων μας στους τίτλους . Η θέση μας θα είναι στο πέταλο να στηρίζουμε την ομάδα μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε τις επικίνδυνες επιλογές σας.

Θυρα 13 – 1966»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...