ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού ο Πιτίνο

Το κολέγιο που είναι προπονητής ο Ρικ Πιτίνο θα βρεθεί στην Ελλάδα 19 ως τις 30 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό, όπως ανακοίνωσε, θα δώσει πέντε φιλικά με ομάδες της Basket League.

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού ο Πιτίνο

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, το Περιστέρι, το Λαύριο και τον Ιωνικό, με τον Πιτίνο να δηλώνει:

«Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για τους φοιτητές-αθλητές μας να μάθουν, να βελτιωθούν και να δεθούν ενόψει της νέας σεζόν. Η δυνατότητα να προπονηθούμε και να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου θα είναι ένα πολύ καλό μέτρο σύγκρισης για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το πρόγραμμα του Αϊόνα και να το πάμε στο επόμενο επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...