ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τόκιο 2020 – ΕΡΤ: Νέος σάλος με ρατσιστικό σχόλιο δημοσιογράφου [vid]

Ακόμα ένα φάουλ από την δημόσια τηλεόραση.

Τόκιο 2020 – ΕΡΤ: Νέος σάλος με ρατσιστικό σχόλιο δημοσιογράφου [vid]

Ως «τρικυμία εν κρανίω» μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ. Μετά το μεγάλο σφάλμα με τη μη κάλυψη της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις από την ΕΟΕ, τον ίδιο τον Ολυμπιονίκη και τη σύζυγο του, η δημόσια τηλεόραση κάνει διαρκώς ατοπήματα.

Η ΕΡΤ δεν κατάφερε να μεταδώσει ούτε τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη, ενώ viral έχουν γίνει οι φωνές στο ακουστικό μιας δημοσιογράφου που αναφέρθηκε στο θέμα του Λευτέρη Πετρούνια.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.