ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και πάλι ο Χατζηστεφάνου – «Χαρούμενος για την επιστροφή μου, να πετύχουμε τους στόχους μας»

Την απόκτηση του Στάθη Χατζηστεφάνου που θα στελεχώσει την ομάδα πόλο των ανδρών για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» και πάλι ο Χατζηστεφάνου - «Χαρούμενος για την επιστροφή μου, να πετύχουμε τους στόχους μας»

Την απόκτηση του Στάθη Χατζηστεφάνου που θα στελεχώσει την ομάδα πόλο των ανδρών για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παράλληλα με την ανακοίνωση, ο Έλληνας αθλητής προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις, με αφορμή το γεγονός της επιστροφής του, στην ομάδα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στάθη Χατζηστεφάνου με την ομάδα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη για το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» αφού ενέταξε και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του τον Στάθη Χατζηστεφάνου.

Ο 24χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί ως αμυντικός αλλά και Περιφερειακός ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα Παίδων».

Αναλυτικά το βιογραφικό του Χατζηστεφάνου

2010 – 2015 Ακαδημίες Παναθηναϊκού

2015 – 2016 Παναθηναϊκός

2016 – 2017 Απόλλων Αθηνών

2017 – 2020 Παναθηναϊκός

2020 – 2021 ΑΝΟ Γλυφάδας

2021 – Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω φέτος στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, γίνεται μια νέα προσπάθεια με μια νέα ομάδα και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...